Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВСлави Трифонов бе запитан от студент в Пловдивския

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВСлави Трифонов бе запитан от студент в Пловдивския
Коментари Харесай

Слави: Новият премиер не трябва да има нищо общо с досегашния. Това с джипката радва само мисирките в принадлежащите му медии

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

Слави Трифонов бе запитан от студент в Пловдивския университет по какъв начин си показва един работен ден на един министър-председател.

" Не знам за какво питате мен. Но в случай че би трябвало да си кажа мнението, то естествения работен ден на един министър председател е да прави всичко допустимо въз основата на квалификацията си. Това с джипката е проява, и то изцяло непотребна. Ефектът е да радва мисирките в медиите, които му принадлежат. Нормалните хора се възмущават от това нещо. Премиерът на една страна не би трябвало да има нищо общо с този министър-председател като този от последите 10 години. Премиерът би трябвало да е приключил влиятелен университет, да приказва няколко езика, да бъде експерт в избрани области, да има морал. Бях впечатлен от министър-председателя на Нидерландия, който върви на работа с метро или колело ", сподели Трифонов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР